Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en wij er naar streven zo volledig mogelijk te zijn, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties of informatie op deze website, of aan langs elektronische weg verstrekte adviezen, kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen.

Macrogenix aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik, of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik, van de door Macrogenix op deze website gepubliceerde informatie en/of verstrekte of verkregen informatie via het internet. Voor gerichte advisering raden wij u aan om per e-mail contact met ons op te nemen.

 

Gebruik informatie door derden

Het is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Macrogenix niet toegestaan om de op deze site getoonde informatie te publiceren. Het is slechts toegestaan om vanuit een andere site naar de website van Macrogenix te linken, als het Macrogenix daarvoor schriftelijk toestemming heeft verleend. 

 

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

© 2021 Macrogenix

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.