Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Waarom supplementen?

Vitamines en mineralen zijn essentieel bij alle celprocessen in het lichaam. Zonder deze bouwstoffen sterven cellen af en kunnen uw organen niet goed functioneren. Het gevolg van een structureel te lage inname van mineralen en vitaminen kan zijn dat vitale functies geleidelijk aan minder worden. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot volledig functieverlies van het orgaan.

Image

Soms heeft het lichaam even versterking nodig. Veel mensen krijgen immers niet alle bouwstoffen binnen, die het lichaam nodig heeft. Een evenwichtig voedingspatroon is hierbij van het grootste belang. Maar zelfs als u veel aandacht aan uw voeding besteedt, is dit geen garantie dat uw lichaam voldoende bouwstoffen in de juiste verhoudingen binnenkrijgt. Al was het alleen maar omdat bijvoorbeeld een stronk broccoli of een struik boerenkool vandaag de dag veel minder voedingsstoffen bevat dan pakweg dertig jaar terug. Uitputting van landbouwgronden, voortgaande schaalvergroting en efficiëntere productiemethodes zijn hier debet aan. Het Voedingscentrum adviseert om per dag minimaal 250 gram groenten en 200 gram fruit te eten. Volgens onderzoek van het RIVM haalt echter slechts 2% van de Nederlanders het minimum voor groenten. Gemiddeld eten we slechts 127 gram groenten per dag. Het is dan ook geen toeval dat steeds meer mensen voedingssupplementen gebruiken om toch voldoende essentiële bouwstoffen binnen te krijgen.

Wij adviseren u om preventief voedingssupplementen te gebruiken. Als u bijvoorbeeld reeds een maag- of darmaandoening heeft, dan is de opname van de essentiële voedingsstoffen uit het supplement niet optimaal. Met de voedingssupplementen van Macrogenix heeft u de zekerheid dat u uw lichaam op de juiste manier ondersteunt.

Hoogwaardige supplementen

Wij kiezen bewust niet voor tabletten maar voor biologisch afbreekbare capsules. Omdat tabletten onder hoge druk geperst zijn, worden ze immers minder goed afgebroken in maag en darmen. Met een voedingssupplement van Macrogenix weet u zeker dat de bouwstoffen uit het supplement goed door uw lichaam worden opgenomen.

 

vrouw in wei
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.