Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Verzending

Bestelde supplementen worden uiterlijk de eerste werkdag na uw bestelling verzonden, vaak nog op dezelfde dag. Voor verzending binnen Nederland maken wij gebruik van DHL Parcel. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u per e-mail een track & trace code, zodat u uw bestelling kunt volgen. Mocht de aflevering van uw bestelling onverhoopt incompleet of onjuist zijn, of u niet in goede staat bereiken, dan verzoeken wij u om ons dit direct na ontvangst telefonisch (071-3646700) of per e-mail (info@macrogenix.nl) te laten weten. Wij stellen dan vervolgens alles in het werk om dit goed op te lossen.

Verzendkosten

Voor bestellingen tot € 100 betaalt u € 10,50 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 100 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Anders dan bij bijvoorbeeld schoenen en kleding is het bij supplementen niet gebruikelijk dat klanten een besteld product willen retourneren. Toch maken wij u er graag op opmerkzaam dat U het recht heeft om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen, een ontvangen supplement retour te zenden. Voorwaarde is dan uiteraard wel dat het supplement nog niet geopend is geweest. Wij betalen u in dat geval het aankoopbedrag retour, evenals de verzendkosten voor de verzending aan het door u opgegeven afleveradres. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Als u een supplement wilt retourneren, dan verzoeken wij u om ons dit telefonisch (071-3646700) of per e-mail (info@macrogenix.nl) te melden. Wij stemmen de retourzending en de terugbetaling dan netjes met u af.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.