Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Uitgebalanceerde voedingssupplementen

Onze uitgebalanceerde voedingssupplementen komen tot stand op basis van jarenlang onderzoek. Ons onderzoeksprogramma is erop gericht om de juiste ingrediënten te selecteren en in de meest optimale verhoudingen toe te passen.

Bij dit selectieproces hebben wij veel oog voor onder meer een maximale werkzaamheid en opneembaarheid van de voedingsstoffen. Wij zijn pas tevreden als de samenstelling van een nieuw supplement perfect is. Om te komen tot de ideale mix van ingrediënten werken wij onder meer nauw samen met onze het Functioneel Neurologisch Instituut. Deze strategische partner beschikt over veel knowhow ten aanzien van de werking van het brein, als aansturend orgaan voor bijvoorbeeld de schildklier, de maag, de darmen of de bijnier.

Op basis van de door ons ontwikkelde receptuur worden de supplementen vervolgens geproduceerd door een vooraanstaand producent van natuurlijke voedingssupplementen in de Verenigde Staten.

Image

Adviseurs met medische achtergrond

Wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vindt om die keuzes te maken, die het best passen bij uw situatie. Wij nodigen u dan ook van harte uit om uw vragen aan ons voor te leggen. Onze adviseurs met hun medische achtergrond beantwoorden uw vragen graag. U kunt uw vraag mailen aan advies@macrogenix.nl. Uiterlijk binnen twee werkdagen ontvangt u antwoord.

noorderlicht
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.