Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neemt u dan even contact met ons op

Wanneer ontvang ik mijn bestelde supplement(en)?

Bestelde supplementen worden uiterlijk de eerste werkdag na uw bestelling verzonden, vaak nog op dezelfde dag. Voor verzending binnen Nederland maken wij gebruik van DHL Parcel. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u per e-mail een track & trace code, zodat u uw bestelling kunt volgen.

Er is iets mis met mijn zending. Wat moet ik doen?

Mocht de aflevering van uw bestelling onverhoopt incompleet of onjuist zijn, of u niet in goede staat bereiken, dan verzoeken wij u om ons dit direct na ontvangst telefonisch (071-3646700) of per e-mail (info@macrogenix.nl) te laten weten. Wij stellen dan vervolgens alles in het werk om dit goed op te lossen.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Voor bestellingen tot € 100 betaalt u € 10,50 verzendkosten (afleveradres NL). Bij bestellingen vanaf € 100 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Is het mogelijk om supplementen te retourneren?

Anders dan bij bijvoorbeeld schoenen en kleding is het bij supplementen niet gebruikelijk dat klanten een besteld product willen retourneren. Toch maken wij u er graag op opmerkzaam dat U het recht heeft om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen, een ontvangen supplement retour te zenden. Voorwaarde is dan uiteraard wel dat het supplement nog niet geopend is geweest. Wij betalen u in dat geval het aankoopbedrag retour, evenals de verzendkosten voor de verzending aan het door u opgegeven afleveradres. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Als u een supplement wilt retourneren, dan verzoeken wij u om ons dit telefonisch (071-3646700) of per e-mail (info@macrogenix.nl) te melden. Wij stemmen de retourzending en de terugbetaling dan netjes met u af.

Krijg ik korting bij afname van meerdere supplementen?

Als u meerdere supplementen tegelijkertijd bestelt, kan dit u financieel voordeel opleveren.
Bij bestellingen vanaf € 100 betaalt u geen verzendkosten.
Bij bestellingen vanaf € 400 ontvangt u 10 % korting.

Uit welke ingrediënten zijn voedingssupplementen van Macrogenix samengesteld?

Voedingssupplementen van Macrogenix zijn samengesteld uit zuivere, natuurlijke ingrediënten. In vergelijking met supplementen met synthetische ingrediënten heeft dit als voordeel dat uw maag en darmen voedingssupplementen van Macrogenix sneller en beter kunnen verwerken. Ze zijn hierdoor beter te verteren door uw lever, alvleesklier en galblaas om uiteindelijk in optima forma te worden ‘afgeleverd’ bij die organen, die de bouwstoffen het hardst nodig hebben.

Waarom biedt Macrogenix geen voedingssupplementen in tabletvorm aan?

Wij kiezen bewust niet voor tabletten maar voor biologisch afbreekbare capsules. Omdat tabletten onder hoge druk geperst zijn, worden ze immers minder goed afgebroken in maag en darmen. Volgens recente wetenschappelijke inzichten wordt maar liefst 26% van de supplementen in tabletvorm niet goed afgebroken. Door te kiezen voor een voedingssupplement van Macrogenix heeft u de zekerheid dat de bouwstoffen uit het supplement goed door uw lichaam worden opgenomen.

Hoe komen nieuwe voedingssupplementen tot stand?

Onze uitgebalanceerde voedingssupplementen komen tot stand op basis van jarenlang onderzoek. Ons onderzoeksprogramma is erop gericht om de juiste ingrediënten te selecteren en in de meest optimale verhoudingen toe te passen. Bij dit selectieproces hebben wij veel oog voor onder meer een maximale werkzaamheid en opneembaarheid van de voedingsstoffen. Wij zijn pas tevreden als de samenstelling van een nieuw supplement perfect is. Om te komen tot de ideale mix van ingrediënten werken wij onder meer nauw samen met onze het Functioneel Neurologisch Instituut. Deze strategische partner beschikt over veel knowhow ten aanzien van de werking van het brein, als aansturend orgaan voor bijvoorbeeld de schildklier, de maag, de darmen of de bijnier. Op basis van de door ons ontwikkelde receptuur worden de supplementen vervolgens geproduceerd door een vooraanstaand producent van natuurlijke voedingssupplementen in de Verenigde Staten.

Waarom werkt Macrogenix samen met het Functioneel Neurologisch Instituut?

Om te komen tot de ideale mix van ingrediënten werken wij samen met meerdere partners, waaronder het Functioneel Neurologisch Instituut. Deze strategische partner beschikt over veel knowhow ten aanzien van de werking van het brein, als aansturend orgaan voor bijvoorbeeld de schildklier, de maag, de darmen of de bijnier.

Waarom werkt een bepaald voedingssupplement bij de ene persoon wel en bij de ander niet?

Ieder mens is uniek. Dat zie je aan de buitenkant, maar dat geldt evengoed voor de binnenkant. Waar de een voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt dankzij een uitgebalanceerd voedingspatroon, ligt dit voor een ander weer heel anders. En op sommige momenten heeft uw lichaam van een bepaalde bouwstof net even wat extra nodig. Vaak lukt het echter niet om die benodigde hoeveelheid uit voeding binnen te krijgen. Aanvulling in de vorm van een voedingssupplement is dan raadzaam.

Soms geeft uw lichaam signalen af, om duidelijk te maken dat uw lichaam een tekort aan een bepaalde bouwstof ervaart. Beter is het om dit soort signalen voor te zijn en preventief een voedingssupplement te gebruiken. Wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vindt om die keuzes te maken, die het best passen bij uw situatie. Wij nodigen u dan ook van harte uit om uw vragen aan ons voor te leggen. Onze adviseurs met hun medische achtergrond beantwoorden uw vragen graag. U kunt uw vraag mailen aan advies@macrogenix.nl. Uiterlijk binnen twee werkdagen ontvangt u antwoord.

Waarom is het gebruik van voedingssupplementen belangrijk?

Vitamines en mineralen zijn essentieel bij alle celprocessen in het lichaam. Zonder deze bouwstoffen sterven cellen af en kunnen uw organen niet goed functioneren. Het gevolg van een structureel te lage inname van mineralen en vitaminen kan zijn dat vitale functies geleidelijk aan minder worden. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot volledig functieverlies van het orgaan. Soms heeft het lichaam even versterking nodig. Veel mensen krijgen immers niet alle bouwstoffen binnen, die het lichaam nodig heeft. Een evenwichtig voedingspatroon is hierbij van het grootste belang. Het Voedingscentrum adviseert om per dag minimaal 250 gram groenten en 200 gram fruit te eten. Volgens onderzoek van het RIVM haalt echter slechts 2% van de Nederlanders het minimum voor groenten. Gemiddeld eten we slechts 127 gram groenten per dag. Het is dan ook geen toeval dat steeds meer mensen voedingssupplementen gebruiken om toch voldoende essentiële bouwstoffen binnen te krijgen.

Ik weet niet welk voedingssupplement voor mijn situatie geschikt is. Geven jullie ook advies?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vindt om die keuzes te maken, die het best passen bij uw situatie. Wij nodigen u dan ook van harte uit om uw vragen aan ons voor te leggen. Onze adviseurs met hun medische achtergrond beantwoorden uw vragen graag. U kunt uw vraag mailen aan advies@macrogenix.nl. Uiterlijk binnen twee werkdagen ontvangt u antwoord.

Waarom kiezen voor een voedingssupplement van Macrogenix?
ervaring.svg

Meer dan veertig jaar ervaring in de ontwikkeling van voedings­supplementen

natuur.svg

Supplementen op basis van pure, natuurlijke ingediënten

hart.svg

Goede opneembaarheid en hoge werkzaamheid

onderzoek.svg

Uitgebreid onderzoeks- en research­programma

Preventief supplementen gebruiken

Met het assortiment natuurlijke voedingssupplementen van Macrogenix werkt u proactief aan de ondersteuning van uw organen en daarmee aan uw gezondheid.

 

kinderen in het gras
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.