Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Waarom supplementen?

Soms heeft het lichaam even versterking nodig. Veel mensen krijgen immers niet alle bouwstoffen binnen, die het lichaam nodig heeft. Een evenwichtig voedingspatroon is hierbij van het grootste belang. Maar zelfs als u veel aandacht aan uw voeding besteedt, is dit geen garantie dat uw lichaam voldoende bouwstoffen in de juiste verhoudingen binnenkrijgt

Image

Natuurlijke ingrediënten

Voedingssupplementen van Macrogenix zijn samengesteld uit zuivere, natuurlijke ingrediënten. In vergelijking met supplementen met synthetische ingrediënten heeft dit als voordeel dat uw maag en darmen voedingssupplementen van Macrogenix sneller en beter kunnen verwerken.

Onderzoek

Onze uitgebalanceerde voedingssupplementen komen tot stand op basis van jarenlang onderzoek. Ons onderzoeksprogramma is erop gericht om de juiste ingrediënten te selecteren en in de meest optimale verhoudingen toe te passen. Bij dit selectieproces hebben wij veel oog voor onder meer een maximale werkzaamheid en opneembaarheid van de voedingsstoffen.

Proactieve ondersteuning van uw organen

Met het assortiment natuurlijke voedingssupplementen van Macrogenix werkt u proactief aan de ondersteuning van uw organen en daarmee aan uw gezondheid.

noorderlicht
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.